Inhoud van de site

Schaak 1_edited-1

Gerben Ferwerda is een enthousiaste schilder en fotograaf. Hij is in Limburg bij Ger Kokkelmans in het aquarelleren opgeleid. In Leiden heeft hij een aantal jaren les gehad bij Ars Aemula Naturae bij Rob Steenhorst, vooral in het schilderen met acryl.

Momenteel zit Gerben onder andere op een portrettekengroep in Voorburg. Hij krijgt ook les van Barthel Brussee. Vaste regels bestaan niet volgens hem. Voor foto’s en voor schilderijen geldt dat je kijkt, en dat je soms blijft kijken. Waarom? Waarom is iets boeiend? Gerben weet het niet, alleen de ervaring telt. Soms hoort er een verhaal bij, soms ontstaat het verhaal helemaal in je hoofd. Alles mag. Hij schildert enorm graag, en laat hierbij een paar van zijn resultaten zien.

Gerben is bereikbaar via zijn e-mail.

 

Deze site bevat Acrylschilderijen, Aquarellen en Tekeningen van de hand van Gerben Ferwerda. De pagina Nieuwste Werk laat het meest recente werk zien.

Deze slideshow vereist JavaScript.

2 gedachtes over “Inhoud van de site

  1. Leuke schetsen. Jouw reactie en daarna de mijne op mijn website staan allebeide onder aan de pagina HARMONIE 1929-1933. Ondanks alle goede bedoelingen wil ik dat eigenlijk niet. Weet jij hoe je dat oplost ?? Gr. IDO.

    Like

Plaats een reactie